Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не бе особено доволен след загубата от Левски, ала я окачестви като резонна с оглед проблемите, които има в тима на „белите”. Сръбският наставник довери, че ще работи с ограничена група по време на паузата за национални отбори, тъй като тимът от „Овча Купел” разполага с много национални състезатели.

„Направихме две елементарни грешки в защита и влязохме с много проблеми в този мач. Имахме много контузени и болни играчи и не успяхме, за съжаление. Левски се възползва от грешките ни и заслужено победи. Имахме си моментите, които контролирахме и трябваше да направим нещо по-различно. Първото полувреме ни липсваше последният пас в последните метри и да направим положение пред вратата на противника. От другата страна се защитавахме добре, а с грешката в началото на второто, мачът беше решен”, бяха първите думи на бившия български национал пред DIEMA SPORT.

„Не ни пречупи вторият гол, а взехме решение да променим нещата и малките да поиграят. Доволен съм от Кръстев, а Пашов игра по-малко време, но са му нужни минути игра. Мисля, че ще стане един качествен и добър футболист”, продължи Заги.

„Не направихме много позитивни неща в атака. Първата част ни липсваше топката и не създадохме много положения. Не е напрежение, но когато ти липсват някои хора в състава, то има колебание. Трябва да мислим позитивно и да вярваме, за да се готвим за идните срещи. Ние ще имаме много национали, така че ще работя с малко хора, тъй като имаме и контузени. Ще измисля какво ще бъде. Имаме контрола с Кариана Ерден в събота от 15,00 часа на нашето помощно игрище. Ще имам много юноши, тъй като нямаме хора към този момент. Това е положението. Трудно е, когато имаш национали във отбора. Имаме почивка, но новите ще навлизат повече. Чакаме декември за зимната подготовка и тогава пак отначало”, завърши наставникът на Славия Златомир Загорчич.