Наставникът на Славия Златомир Загорчич беше доволен от представянето на играчите си в мача със Септември, в който те взеха първата си победа от началото на сезона. "Белите" надделяха с 2:0, а след успеха бившият национал обяви цел място в Топ 6.

"Трите точки бяха най-важното в мача, ние ги търсехме. Бихме заслужено. Със сигурност фактът, че не допуснахме гол е важен. Искам да играем атакуващо, но и да не допускаме пропуски в защита."

"Много ми се иска да останем в Топ 6, мисля че можем да го постигнем и имаме качествата за това. В следващите мачове трябва да го покажем и ще го сторим", сподели Загорчич пред камерата на DIEMA SPORT. Той все пак имаше и забележки.

"Получи се един спад на концентрацията в един момент, не ни се получаваха нещата, така беше и срещу Ботев в няколко момента", заяви бившият национал и похвали играта на Ивайло Димитров, който беше най-силен в състава му.

"На Ивайло Димитров работата му е в центъра на нападението. Той я върши добре и беше награден за всичките си усилия", сподели Загорчич и накрая коментира предстоящите мачове на тима си.

"За мен всеки мач е един и същ, без значение кого срещаме. Аз искам момчетата да излизат със самочувствие и да побеждават", завърши наставникът на Славия.