Наставникът на Славия Златомир Загорчич заяви, че е бил сигурен, че отборът ще тръгне във възходяща линия след по-колебливия старт на сезона. След трите поредни успеха – два за шампионата и един за Купата, специалистът заяви, че „белите“ ще се постараят да вземат максимума и от гостуването на Верея.

Загорчич не скри, че е доволен от победата с 4:0 над Витоша Бистрица.

„Успяхме в това, което искахме. Изиграхме три мача и спечелихме и трите. Сега ни чака гостуване на Верея ще се опитаме и там да направим нещо хубаво“, започна Загорчич.

„След мача с Локомотив Пловдив имахме и двубой за Купата – бе труден и на труден терен. Имаше и умора. Днес вкарахме 4 гола, можеше и повече, но съм доволен“.

„Нормално е когато не вървят нещата, да има напрежение. В Славия гледаме по друг начин. Бях сигурен, че ще тръгнем по друг начин, добре тренирахме през седмицата“, добави уверено Загорчич.

„Момчетата бяха напълно мотивирани. Витоша не ни изненада. Има седем-осен отбора в България и няма с какво да се изненадаме.

„Говорихме в началото, че искаме първата шестица. Имаше колебания обаче в последствие. Аз обаче съм оптимист и винаги искам максимума“.

Запитан за състоянието на контузените и отсъставащите, Загорчич сподели: „Имаше настинка и искахме да го запазим. Герги Петков трябва да почива 25-30 дни. Йомов - не знам колко време трябва да мине да се оправи. Имаме достатъчно момчета, които да ги заменят, показахме това и днес в мача“.