Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе много доволен след успеха на „белите” над ЦСКА с 1:0. Загорчич бе много щастлив, след като довери, че „червените” са били по-добрият отбор, ала Славия е показал характер и късмет, който е липсвал в определени мачове на „белите” досега.

„Поздравявам момчетата за победата. Успяхме, говорихме си миналите мачове за изпуснатите положения. Искаше ми се да вкараме едно и успяхме. ЦСКА игра по-добре и контролираше мача, но за наш късмет ние отбелязахме днес и спечелихме мача”, бяха първите думи на Загорчич след успеха.

„Стериакис е страхотен вратар, но сега му е третият мач, който пази. Млад е и заслужава да отиде в по-силно първенство, отколкото е българското”, каза още наставникът на Славия.

„Винаги очаквам победите и искам по този начин футболистите да мислят. Имаме проблеми с отборите от долната осмица, всичките мачове, които играхме срещу фаворитите бяхме силни. Не мога да ги разделям мачовете, но е така – липсваше ни късмет. Днес Стергиакис направи страхотни спасявания. Вкарахме гол и можехме да приключим мача по-рано. Доволен съм от показаното и себераздаването на терена”.

„Искам момчетата да не мислят за статистиката и с кой отбор ще играят. Трябва да показваме това, което правим на тренировките. Тогава резултатите ще дойдат”, завърши Златомир Загорчич.