Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се изказа доста загадъчно след мача срещу Черно море относно това дали ще продължи да води отбора.

„Това са момчетата на школата, които растат и се каляват точно в тези мачове. Част от тези момчета след три-четири години ще играят в първия отбор. Ние сме определили един стил на игра, който не го променяме. Тези момчета от школата играят по същия начин. Момчетата играха добре и съм доволен, че изпълняват тактическите задачи, така както останалите футболисти от първия отбор“, коментира Дерменджиев.

„Футболистите спазиха много точно тяхното подреждане. Това говори за добър футболен интелект. След изравняването момчетата придобиха самочувствието, което трябваше да имат. След това контролираха добре мача. Тук има четири-пет от момчетата, които са били с нас на подготовка. Ще взема с първия отбор и част от тях за лятната подготовка. Те придобиват манталитета и стила на победители.“

„На нас не ни трябват толкова много футболисти. Трябват ни един или двама, които да са по-класни, за да вдигнем нивото.“

„Няма проблем. Моят договор е до 30 юни. Ако решат собствениците, ще продължа работата си в Лудогорец. Има работа за мен“, каза още Дерменджиев.