Един от помощниците на старши треньора на Левски Георги Дерменджиев - Тодор Симов - празнува своя 34-ти рожден ден на днешния 26 януари, съобщават от клуба.

Младият специалист ще посрещне празника си в лагерна обстановка, тъй като тимът е на подготовка в Кипър до 9 февруари. 

Юношата на Левски минава през своята кариера през отборите на Розанезе (Италия), Черно море, Видима-Раковски, Берое, Локомотив (Мездра), Спортист Своге и Пирин (Бл). В "А" група има 64 мача и 13 гола. 

Има 10 мача за младежкия национален отбор и 4 гола. 

От лятото на 2012 г.,Тодор Симов е треньор в школата на Левски, а зад гърба си много отличия като наставник в ДЮШ на "Герена".

След назначаването на Делио Роси като старши треньор на Левски, младият специалист е назначен за негов преводач в мъжкия отбор , като участва и в тренировъчния процес на "сините".

След напускането на Делио Роси, младият специалист е назначен като временен треньор на "сините".Той извежда 26-кратните шампиони на България в мач срещу Ботев Пловдив в Коматево, завършил 1:0 за столичани.

При назначаването на Славиша Стоянович, той отново попада в екипа на новия треньор.

След напускането на Стоянович и назначаването на Георги Дерменджиев начело на Левски, Симов също е поканен да бъде част от треньорският екип на българския специалист.

ПФК Левски пожела на Тодор Симов здраве, лични и професионални успехи и бъдещи шастливи мигове с любимия отбор.