Половинката на Дарко Тасевски – Ромина Андонова – разкри, че ежедневието й на майка отнема огромна част от времето, в което може да се посвети на работа или нещо за себе си. Бившият футболист на Левски и неговата съпруга живеят в Тайланд, но в момента са в България. Това даде повод на репортерите на „На кафе“ по NOVA да я потърсят, за да разкаже за себе си и трите си деца.

„Реших да се подстрижа, когато бях в Тайланд, след третото дете, а там както знаете е много топло. Затова реших да направя нещо удобно и модерно. Затова сега изглеждам така. Вече съм на възраст, затова не съм модел (смее се). Проблемът при мен не е възрастта, а раждането, защото аз на всеки две години съм бременна – имам три деца. Но все пак съм снимала и през това време“, сподели Ромина.

„Обичам Тайланд, защото е топло. Това постоянно слънце те предразполага да ходиш с по-леки дрехи, храниш се по-леко. По улиците има плодове, а с децата ми сме постоянно навън.“

„Аз съм майка и съм на 24-часов работен ден. Всяка сутрин ставам с 6.00 часа, закуска, приготвяне за детска градина, след това се прибират, играят навън, вечерят, зъби и в леглата“, коментира още Ромина, която днес няма много време за себе си, но все пак продължава да изглежда зашеметяващо.