Герои има не само военните филми и детските приказки! Герои има и в живота. Истински. И то много. Макар и да не подозираме, те са около нас и ежедневно тихомълком печелят своите неравностойни битки. Витоша също има своя малък голям герой, пишат от лагера на клуба.

Името му е Божидар Върбанов. Макар и само на 14 години, талантливият вратар от школата на клуба влезе в една такава неравностойна битка, бори се, не се предаде в тежките моменти и накрая победи.

За бъде отново с нас на терена. Усмихнат и доволен, че има възможност да бъде до своите приятели и съотборници, до своя любим клуб, до своето семейство и до своя голям приятел и треньор Николай Христозов, с когото излезе ръка за ръка на терена преди началото на двубоя между Витоша и Дунав от 21-ия кръг на Първа лига.

"Божка, ти си герой! Гордеем се с теб!

Специални благодарности на всички от първия отбор на Витоша (Бистрица), както на колегите от Дунав Русе – старши треньора Малин Орачев, капитана Диян Димов и нападателите Васил Шопов и Бранимир Костадинов, че бяха така любезни да сложат заедно с момчетата в зелено своите автографи върху топката, която Божката отнесе у дома за спомен", съобщиха от клуба.