Броени дни след първата точка за груповата фаза на Лига Европа, Лудогорец ще представи официално новата си екипировка. От този сезон шампионът на България носи английската марка UMBRO, а вносител и спонсор е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите, Sport Vision. Датата на съвместната пресконференция е 19 септември, началният час – 13:00, а мястото – Grand Mall Varna.

Интересното около представянето е, че ще бъдат поканени не само спортни журналисти от морската столица, но и всички фенове на „орлите“ от Варна и региона. Във Facebook страницата на партньора в събитието вече е публикувана покана с цялата нужна информация. Преди и след събитието всеки фен ще може да се снима и да вземе автограф от присъстващите звезди на шампионите, а организаторите са подготвили и специални изненади за феновете.

В чест на събитието и Лудогорец ще бъдат раздавани промоционални талони за отстъпка на всички артикули в магазина, а наред с това, един от всички почитатели на българския шампион ще спечели фен тениска Лудогорец за новия сезон. Феновете ще могат да се отбелязват във Facebook в магазина на Sport Vision, а томбола измежду всички заявили присъствието си ще определи печелившия. С новата тениска щастливецът ще може да събере ценни автографи от звездите на Лудогорец, след което да стиска палци преди домакинството на българския шампион срещу немския Хофенхайм от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа.