Левски ще продължи сътрудничеството си с асоциацията "Докосни дъгата", която помага на деца, болни от диабет. "Сините" ще предоставят места в школата си на малчугани от тази асоциация. 

"Левски има удоволствието да съобщи, че за поредна година клубът и "Асоциация Докосни дъгата" подновиха своето сътрудничество. Клубът и сдружението продължават съвместната социална програма по превенция и лечение на инсулиново-зависими деца със захарен диабет "ТИП 1", чрез популяризиране на проблемите на децата със заболяването и осигуряване на възможност за активна спортна дейност."

"Като част от многобройните съвместни дейности, ПФК Левски предоставя на Асоциацията две места за деца с диабет в предварителните подготвителни групи на Детско-юношеската школа за спортно – състезателната година 2018/2019 и всяка следваща спортно-състезателна година от развитието им в съответните възрастови формации на ДЮШ. За децата ще бъде осигурен пълен тренировъчен процес под ръководството на лицензирани треньори", написаха от клуба на сайта си.