Лъв е новият талисман на Левски. Още преди няколко седмици от маркетинг отдела на "сините" обявиха, че започват проект за избиране на талисман, който да влезе в ролята, позната ни от много западноевропейски клубове.

Сега от клуба показаха визията на новия любимец, който ще бъде използван за маркетинговите цели на клуба. Предстои да му бъде избрано и име.

Ето какво написаха по темата "сините":

Скъпи левскари, с особена гордост и вълнение ви представяме един проект, по който работихме упорито, търпеливо и взискателно, така че да направим лъвски скок към най-новия член на левскарската общност – „синият“ талисман! 

По примера на най-добрите съвременни практики, които използват спортните и в частност футболните клубове, достигнахме до дизайн, който смятаме, че покрива изцяло визията за вашия нов „син“ приятел. Той ще е сред вас на стадиона, при различни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще разпространява левскарската идея. 

И понеже горд талисман на велик клуб като Левски трябва да носи с особена гордост своето име, съвсем скоро ще стартираме кампания по неговото кръщаване. Кой ще стане негов кръстник, кой може да предлага имена и какви изненади ви очакват около цялата кампания предстои да разберете съвсем скоро. А сега дайте по един лайк на новия си „син“ приятел😊

Само Левски!