Благодетелят на ЦСКА-София Гриша Ганчев се очаква да бъде сред специалните гости в зала „Арена Армеец“ за двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър в събота.

За това разкри Кобрата в ексклузивно интервю за предаването „Здравей, България“ по NOVA.

Освен Ганчев, покани за двубоя са получили премиерът в оставка Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова както и много бизнесмени.

„Поканили сме Бойко Борисов, Йорданка Фандъкова, Гриша Ганчев ще присъства може би също. Поканили сме много бизнесмени и хора, които смятаме, че заслужават. Не смятам, че е точният момента да говоря за политика. Мен може да ме питате за бокс, защото малко хора са толкова навътре в нещата“, сподели Кобрата в ефира на NOVA.

Сблъсъкът в „Арена Армеец“ е утре и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT. Прякото предаване започва точно в 20 часа.  

Ако си фен на бокса, ако си решил да преживееш на живо един от най-дългоочакваните мачове през годината, ако ще стискаш палци на Кубрат Пулев срещу Самюел Питър в „Арена Армеец“, то ти си нашият човек!

Сподели с Gong.bg емоциите покрай ринга, качи свои видео и снимки от моментите, които са те впечатлили, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Кобрата с атмосферата в залата. Просто използвай социалните мрежи и публикувай своите материали с хаштаг #фенсектор и #fansector, след което ние сме на ход.

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“! Ние искаме да видим боксовото зрелище през твоя обектив!

#фенсектор и #fansector