Бившият футболист Благой Георгиев обяви, че ще съди собственика на Славия Венцислав Стефанов. Босът на „белите“ е дал интервю, което е уронило престижа на бившия играч на клуба му. Благой Георгиев сподели в сутрешния блок на NOVA “Събуди се”, че се е почувствал наранен от казаното.

Участникът в последното издание на ВИП Брадър даде интервю заедно със своята годеница Златка Райкова. Плеймейтката от своя страна не спести критиките си към бившия си приятел – Георги Валентинов.

„Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде, да знае. Да не се крие. Не мога да повярвам, че Венци, който е спечелил от мен сума ти пари, бях златната кокошка, а аз съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол, той ли беше човекът, който вкарваше головете, или ми даваше пасовете. Той като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Той като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, разкри Благой Георгиев.

Благо и Златка вече сгодени: Не обръщаме внимание на приказките

„Ще съдя всички, които се опитват да опетнят моето, а името на Златка. Има съд, който ще определи какво ще бъде наказанието им. Аз съм завел срещу всички сайтчета и вестничета, на които само датата им е вярна. Срещу някои хора, които са се опитали да опетнят името ми. Аз нямам време да се занимавам с тях. Адвокатката им е упълномощена“, допълни бившият национал.

„И двамата сме познати личности и знаем какво се говори за нас, а след като се събрахме се получи нещо като атомна бомба. Тази злоба и завист бутат България надолу. Ние не сме долюбвани, а как нямаше смъртни случаи, след като се събрахме, не знам“, сподели Благой Георгиев.

От своя страна Златка Райкова коментира: „Ние гледаме един в друг и гледаме да се разграничим от коментарите. Смятам, че участието ни във ВИП Брадър показа какви сме. Самотни жени, мъже, които не са успели, това са хората срещу нас. С нашето, моето параноично поведение вътре, вероятно хората са го отчели като минус. Но съм такава, особено в началото на връзката ни. Хората ни спират, радват ни се.“

Благой Георгиев и Златка празнуваха в Белград

Относно скандала с бившия си приятел Златка сподели: „Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, няма да дава такива интервюта. Аз също мога да дам своята гледна точка. Допуснах една грешка, че не се разделих с него година-година и половина преди това. Изпитвала съм уважение, съжаление към него. Казвала съм многократно, че не искам да ми предлага брак, той реши, че трябва да го направи в ефир. Това е лично негово решение. Съжалявам, че аз трябваше да кажа „Да“ в национален ефир. Отношенията ни не бяха такива, каквито трябваше да бъдат. Ако този човек не си беше позволил да определя Благой с определени думи, аз щях да си замълча.“

Георги Валентинов предложи брак на Златка Райкова, докато тя участваше в предаването „Като две капки вода“. Тя се съгласи публично да се омъжи за него, но след това двамата се разделиха.

Повече от изявлението на Благой и Златка можете да видите във видеото.