„За играта на нашия отбор мога да се кажат много клишета, но не искам да ползвам такива. Ние имахме тежка седмица, много водещи наши играчи се контузиха. Ние направихме добър мач на високи обороти. Отбор като Ботев бе категорично смачкан. Не мога да намеря точно думата. Бяха накарани да мислят само за отбрана, не и за атака“, заяви наставникът на Етър Велико Търново Иван Вутов след равенството със Славия 1:1 в мача, откриващ програмата на седмия кръг в Първа лига.

Ние в началото знаехме имаме капацитет. Станислав Генчев направи страхотна селекция с добри играчи и блестящ колектив. Нашият отбор тепърва ще има сериозни представяния „Бадара е придобивка за отбора ни. Ние разчитаме, че той има още някои неща, които могат да се подобрят при него. Искаме и подобрения в халфовата линия, за да може Бадара да получава по-добри топки“, каза още Буров.

„Сърмов е голяма придобивка за състава ни. Той тренира наравно с другите, но се страхува, че при едно падане, може да с е получи усложнения. Мисля, че след почивката ще играе“.

Запитан за повиквателната за националния на Чавдар Ивайлов, Вутов обясни: „Разчитаме на него, независимо от колебанията, които показа в началото“.

За предстоящия мач със Септември, Вутов каза: „Нека сме скромни. Много от отборите са на едно ниво. Като изключим 4-5 отбора, при другите всеки може да победи всеки“.