Левски ще става все по-силен с настоящите си футболисти и новия старши треньор, заяви халфът Антонио Вутов в интервю за клубната телевизия. Полузащитникът на "сините", който е и юноша на клуба, говори за клубния канал на Левски относно положението в отбора в момента, продължителния му престой в Италия, предстоящия мач от вътрешното първенство срещу Етър и работата с новия треньор Делио Роси.

"Щастлив съм, когато съм на "Герена", когато виждам моите приятели и за радост съотборници. Имах проблеми с неприятна контузия, но с всеки изминал ден се чувствам по-добре и се надявам да бъда готов за предстоящите мачове. В нашата съблекалня няма делене и всички сме едно цяло. С всеки ден се сработваме все повече, но ни трябва още време. Не сме спирали работа и през последните две седмици. Левски е любов за мен."

Чака ни труден мач и тежко гостуване. Отборът на Етър е стойностен и има добри български футболисти, които са изградени имена в Първа лига, но ние тренираме, за да побеждаваме именно в такива мачове. Бих искал да кажа на феновете да ни подкрепят до последната минута, защото така усещаме, че можем да дадем не 100, а 200 процента", заяви полузащитникът на Левски за клубната телевизия. 

"Прекарах три години, три години и половина в чужбина, в Италия. Чувствам се вече развит като човек и футболист, но винаги има върху какво да се работи. Все пак мисля, че съм пораснал. Ако не на акъл, то поне на години. В Италия ми помогна това, че се сблъсках с различна култура и с различен вид живот. Това ми даде самочувствие, защото се изградих като човек и по-силна личност. За италианците футболът е начин на живот, че дори и повече. Те имат специфично мислене и виждане на тази тема", добави той.

"Работя усърдно (с Делио Роси) и за щастие разбирам езика. Повече се учим тактически да седим правилно и всеки да знае какво да прави на терена. Най-вече при играта в защита", каза още той.