Вратарят на Верея Георги Аргилашки направи страхотен мач и за малко да измъкне точката за своя тим срещу Левски с невероятните си спасявания на "Герена". Той капитулира едва в последната минута пред Давид Яблонски. Според стража обаче, попадението е било след игра с ръка и обвини съдиите.

"Изиграхме добър мач, стояхме по-добре на терена след почивката Не заслужавахме да загубим днес, голът им беше с ръка От моята ситуация видях, че голът е с ръка. Не заслужавахме днес да загубим", заяви Аргилашки и разкри какво се е случило при гола.

"Направиха добра атака по фланга, добро центриране, не мога да съм 100% сигурен, но явно е така, вкараха с ръка. За пореден път сме ощетявани от съдиите. Хубаво е реферите зад вратите да си вършат работата. Едно невнимание ни коства точката", сподели още вратарят и коментира червения си картон.

"Аз съм си виновен, не трябваше да искам обяснение от съдията. Вторият ми жълт картон неумишлено докачих съдията и той ми извади втори жълт картон", заяви още стражът и говори за трудностите извън терена и неплатените заплати. Според него президентът Галин Михайлов е изпълнил обещанието да плати по една заплата.

"Няма какво да коментираме трудностите извън терена, разбрали сме се, че ще играем въпреки всичко. Получихме една заплата още вчера но ситуацията продължава да е тежка, защото ни се дължат много пари, но президентът ни уверява, че всичко ще е наред", завърши Аргилашки.