Вратарят на Черно море Емил Михайлов се извини на съперника си от ЦСКА Фернандо Каранга, който се контузи след единоборство с него. Първоначално останаха съмнения, че кракът на бразилеца е счупен, но впоследствие се оказа, че не е така.

"Искам да се извиня на всички за контузията на Каранга, не е била умишлена проявата ми. Просто и двамата влязохме в единоборството, извинявам се на всички, само се радвам, че не е било нещо сериозно", заяви Михайлов пред DIEMA SPORT. След това анализира представянето на тима си в мача с ЦСКА.

"За жалост загубихме с неприятни голове в края на първото полувреме. Опитахме се след почивката да влезем по-мотивирани, но накрая на контраатака ни натиснаха и ни победиха."

"Бяхме малко психически уморени, а и бяхме отпаднали след дългите пътувания за няколко дни. Опитахме се да покажем, че сме добър отбор, но за съжаление не се получи и паднахме", заяви Михайлов и говори за целите на варненци до края на сезона.

"Можем да се преборим за четвъртото място и да се преборим за Лига Европа. Всички мачове ще бъдат тежки,но се надяваме накрая ние да се радваме и да постигнем целите си", завърши стражът на Черно море.