Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос обсъди бъдещето си в клуба пред медиите в Бразилия. Това се случи малко след края на рехабилитацията му за операция на коляното, която претърпя в Рио де Жанейро. 

Според стража, който наскоро навърши 29 години, той вижда бъдещето си в родния шампион, но не изключи и да се завърне в родината си след изтичането на контракта му. Той е обвързан за още 18 месеца. 

"Имам договор до 31 дкември 2019 г. С удоволствие бих останал тук, но все още нямам предложение за договор. Ако получа такова от шефовете, дори няма и да се замислям. Но щом няма такова, не изключвам и завръщане в Бразилия."

"Никога не знаеш какво крие утрешният ден за теб. Но в България условията, при които работя, са страхотни, така че с удоволствие бих останал. И все пак родината ми липсва", сподели Ренан. 

Той е претърпял малка операция на коляното на базата на бившия си клуб Ботафого. Процесът по възстановяване приключва, така че едва ли би имал проблеми да се включи на пълни обороти на подготовката на отбора.