Футболистът на Лудогорец Марселиньо коментира успеха над Дунав с 2:0 в мача от 19-ия кръг на Първа лига. Той изрази мнение, че разградчани са контролирали целия двубой, а стражът им Ренан дос Сантос не е имал работа. Именно заради това халфът с усмивка заяви, че вратарят на шампионите трябва да тренира във вторник.

Припомняме, че Марселиньо, който бе избран и за Играч на мача, отбеляза и двете попадения, като при първото имаше съмнения за засада.

„Благодаря за наградата. Направихме добър мач. Бяхме концентрирани. Пресирахме добре. Затова взехме успех днес“, започна Марселиньо пред DIEMA SPORT.

„Преди първия гол имахме две ситуации, но не успях. Но след това стана спокойно. Топката ми дойде на левия крак и бе удобна за мен и успях да вкарам. Втория с глава, не знам как мисли защитата, но аз успях да се извися и да вкарам“.

„Вече съм добре. Вече съм готов и всичко е наред“, коментира във връзка с травмата, която го мъчеше полузащитникът.

„Готов съм за Хофе. Всеки мач е важен. Има после битки с Пирин и ЦСКА“.

„Ние си контролирахме целия мач с Дунав. Затова бе спокоен. Те нямаха ситуация. Имат един шут отдалече. Ренан трябва да тренира утре, днес нищо не е направил“, каза с усмивка бразилецът.

„Вече ще мислим за Германия. Ще видим какво иска треньорът. Дано направим силен мач и да се класираме. Не знам как ще играем. Треньорът ще каже. Ние трябва да сме внимателни. Нужен ни е изключително силен мач, за да минем напред“, завърши Марселиньо.