Както Gong.bg информира вчера, Локомотив Пловдив ще привлече Амаду Сукана. Това обяви старши треньорът на отбора Войн Войнов, която днес навършва 65 години. Той добави, че очаква френският нападател да се присъедини към "черно-белите" в понеделник. 

Сукуна става "смърф"

Футболистът не успя да се наложи в състава на Левски и бе освободен. С неговото идване локомотивци се надяват да подсилят нападението си след напускането на голмайстора Мартин Камбуров.

Локомотив под пълна пара в Пловдив

Войн Войнов говори и за предстоящото гостуване на своя тим на Пирин в Благоевград на 9 септември в мача от осмия кръг на Първа лига.

"Настроението при нас е приповдигнато след победата ни в последния ни двубой. Готвихме се добре през паузата на първенството. Надявам се, че ще се представим по най-достойния начин и да спечелим една или три точки от предстоящия мач. Пирин е сериозен съперник и ще разчита много и на своята публика, каза още Войн Войнов. Той добави, че в Локомотив продължават да работят по селекцията, но няма да се бърза с привличането на футболисти на проби, тъй като в повечето случаи дошлите не отговарят на изискванията.

"Тепърва ще се говори за канадеца Алекс, който е при нас. В него има голямо бъдеще. Все още му чакаме документите, защото той още няма 18 години", завърши Войн Войнов./БТА