Войн Войнов постигна първата си победа начело на Локомотив Пловдив, с 3:2 при гостуването на обновения стадион в Русе, срещу Дунав.

"Изключително съм щастлив посвещаваме победата на феновете. Ние без тях сме нула. Приканваме ги да ни подкрепят и няма да ги разочароваме.

Много ни тежи, когато няма фенове. На стадиона в Русе се получи атмосфера, в каквато всеки футболист мечтае да играе. И съм изключително щастлив, че победихме," заяви новият наставник на пловдивчани.

"В последните мачове се вижда, че футболистите ни имат качества, но трябваше да вкараме настроение, дори малко шеги, и се получи," допълни опитният специалист. "Трябва да играем побеждаващо, независимо дали нападателно или защитно."

"Имаме качествени футболисти, които могат да играят по различен начин, но играят отлично с глава, затова днес заложихме на това," обясни той.

Войнов коментира и младия наставник на Дунав Веселин Великов, който преди години бе негов възпитаник: "Гордея се с него, много се радвам, той прави чудеса. Пожелавам на Дунав успех от все сърце."