„Мисля, че резултатът е справедлив. И двата тима имахме възможности за гол. Последната бе за нас. Жалко, че не реализирахме в края и можехме да победим. Но мисля, че резулатът е справедлив. Видяхте, че почти нямаше голови положения и пред двете врати. Но аз не мога да не съм доволен от моите момчета, защото играхме 25 минути с човек по-малко и то срещу Левски”, коментира треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов след равенството 0:0 с Левски във втория кръг на Първа лига.

„Казах и преди мача, че трябва и резервите да извадим срещу Левски, защото всеки човек има резерви. Жалко, че не успяхме да зарадваме нашата публика. Ние очакваме да се картотекира още един футболист. Френски защитник, които има добри качества. Тогава може да сме по-спокойни в защита. Проблемите продължават. Но затова имаме и хора, които не започват, които ще трябва да се доказват. Трябва ни още един централен защитник. Везалов ще е аут за около месец и половина – два. При нас големият проблем е, че нямаме нападатели. Търсим нападател. Това е най-належащо за нашия тим. Цялата ни атака се градеше с Мартин. Той момчето си е заслужил. Страдаме сега”, каза още Войнов.

„Симеон Райков има шанс за договор. Той си обича клуба, но има надежда за чужбина. Ако се осъществи, ще замине, ако не, вярвам, че ще се присъедини към нашия тим. Знаем си програмата каква е и че първите четири мача са трудни. Наистина трудна програма, но ще се опитаме да извадим боеспособен отбор”, заяви Войн Войнов след двубоя със „сините”.