Воин Войнов: Нещата много трудно могат да се променят

Първа лига 24 септември - 17:30, , стадион: Коматево

3 : 0

FT

Локомотив Пд Локомотив Пд
Ботев Пд Ботев Пд

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Darik radio излъчва се по Darik radio

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Воин Войнов заяви след загубата от Ботев Пловдив, че нещата много трудно могат да се променят.

„Изглежда това са ни възможностите на този етап. Ние сами си отбелязахме първите два гола. Отдавам грешките на слаба концентрация. Сигурно толкова са ни възможностите“, коментира Войнов.

„Без много приказки трябва да се опитаме да излезем от тази ситуация. Трябва да бъдем с наведени глави и да работим. Това е единственият начин да излезем от тежката ситуация. Много неща трябва да се променят“, добави наставникът на Локомотив.

„Отборът трябва да се освежи, но всички знаем, че това не може да се случи сега. Няма да тръгна да се оплаквам. Локомотив не може да бъде в такова състояние. Трябва да изживеем по-бързо тази криза. Аз нямам никакъв проблем да си тръгна още сега. В момента нещата много трудно могат да се променят. Много повече трябва да се работи и да се търси промяна. За моята оставка няма никакъв проблем. Имаме ръководство, което решава. Имаме договор, имаме ръководство. Идва ръководството и казва напускаш и напускаш“, каза още Воин Войнов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Пловдив Воин Войнов

Първа лига