Старши треньорът на Локомотив Пловдив Воин Войнов заяви след загубата от ЦСКА, че футболистите са допуснали много грешки, което е недопустимо.

„Загубихме, защото допуснахме повече грешки от ЦСКА. Изводите са си за нас. Ние трябва да поработим повече в атака, за да бъдем по-резултатни. Получи се добър мач. ЦСКА бе по-търсещият и по-добрият отбор в днешния мач. Във футбола ги има тези неща и трябва да бъдем реалисти“, коментира Войнов.

„Ние допуснахме много неточности. Видя се, че след наши грешки паднаха три от четирите гола. ЦСКА винаги се възползва от такива грешки. ЦСКА ги наказа.

Недопустимо е ЦСКА да вкарва три гола на контраатака“, добави треньорът на Локомотив.

„Дани Кики дава всичко от себе си. Той винаги е бил креативен и е помагал на отбора. В атака ни трябва още малко хъс и завършващи удари. Допуснахме и много индивидуални грешки, а това се наказва“, продължи наставникът на пловдивчани.

„В никакъв случай няма да подценим отбора на Витоша, който има добър колектив и дисциплина. Ще трябва сериозно да се потрудим, за да ги победим. Ние ще подходим на 100% отговорно в мача срещу Витоша“, каза още Воин Войнов.