Звездите на Лудогорец зарадваха привържениците си във фен зона преди домакинството на ПСЖ от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

„Очаквам да се получи един доста интересен двубой. Не всеки ден идват отбори от ранга на ПСЖ в България. Дано се представим добре и зарадваме нашите привърженици, а дай Боже да спечелим точки“, сподели Владислав Стоянов при срещата с феновете на тима в столицата.

„Може би тези мачове, които изиграхме преди в Шампионската лига ни дадоха необходимото спокойствие и увереност. Сега съм напълно спокоен за този мач. Смятам, че ще се представим доста добре“, заяви Владо Стоянов.

Българският шампион посети специално изградения атракцион в центъра на София, който ще създава настроение преди всеки един от трите домакински двубоя на Лудогорец в груповата фаза на турнира. Освен че се снимаха със своите любимци, футболните запалянковци имаха възможност да проверят футболните си умения в няколко различни категории.

„Честно казано наистина усещам подкрепа от доста хора. Радват се поздравяват ме и това наистина е страхотно. Звезда обаче не. В нашия тим никога не е имало звезди, а нашата сила е била колектива“, сподели още Владо Стоянов и добави:

„При всяко едно положение публиката ще помогне. Надявам се стадионът да се напълни. Публиката дава крила. Дано дойдат повече хора, а аз се надявам да ги зарадваме.“