Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов призова феновете на Левски да подкрепят отбора си. Стражът говори след победата над „сините“ с 2:1 в мача от 16-ия кръг на Първа професионална лига. Стоянов добави още, че „зелените“ са очаквали по-трудна среща.

Припомняме, че столичани поведоха след попадение на Бабатунде Адениджи в 6-ата минута, но голове на Вандерсон и Марселиньо оставиха трите точки в Разград.

„Честно казано - да, наистина очаквахме по-труден мач. Учудвам се, че Левски излезе така срещу нас. На тях им трябваше повече победата. Но това си е техен проблем. За нас е важно, че дръпнахме на върха. Има още много мачове, но все пак тази преднина ни дава спокойствие. До сега не ми се беше случвало така да водим на паузата. Има си кой да прави анализи. Аз си гледам моята игра“, започна Владо Стоянов.

„Честно казано не мисля, че са били малко хората на стадиона. Нормално е да е такава посещаемостта - през седмицата е мачът, от 17.30 часа, студено е времето. Малко е провокативен въпросът. Да питам ли колко имаше на Левски - Черно море насред центъра на София“, отвърна Стоянов.

„Четох една декларация на НКП на Левски. Един отбор се подкрепя и в тежките моменти. Призовавам хората да подкрепят собствения си отбор, защото тези футболисти се нуждаят от това“, каза Стоянов.

„Ние си играем мач за мач. Опитваме се да даваме максимума навсякъде. Опитвам се да излизаме мотивирани“.

„За мен лично – нуждаем се от по-изявена конкуренция. Поне 4 отбора да са на нашето ниво. Така футболът ще върви нагоре. Не мога да кажа, че ни е скучно. Ние сме професионалисти. Ние си гледаме нас. Няма какво да коментирам другите отбори“, завърши Стоянов.