„Всеки мечтае за това нещо. Няма смисъл да излизаш да играеш, ако нямаш мисъл за продължаване напред и да стигнеш по-далеч. Защо не да не мечтаем да направи изненада, да продължим напред и ако не финал, поне полуфинал да играем”, заяви вратарят на Лудогорец Владо Стоянов.

Стражът не крие, че мечтае за финал в Лига Европа, а мачовете с Копенхаген на 1/16-финалите в турнира наближават.

„Смятам, че направихме една доста пълноценна тренировка и се запазихме от сериозни травми. Всичко е в реда на нормалното”, каза още Стоянов пред DIEMA SPORT преди контролата с БАТЕ Борисов и добави:

„БАТЕ е доста класен отбор. Играят дисциплинирано и мисля, че ще се получи ползотворна контрола между двата тима.”

Владислав Стоянов разкри и какво му е казал Ивелин Попов за Копенхаген след контрола на неговия Спартак Москва с датчаните.

„Каза ми, че ако не ги бием тези, трябва да се хвърлим отнякъде. Че са доста слаби. Но в кръга на шегата коментирахме. Официален мач и контрола са доста различни неща. Тези отбори са доста здрави физически и стоят добре тактически на терена. Не оставят много възможности за съперника да разиграва и да наложи своя стил на игра.”

„Не съм заявявал в прав текст, като изключим преди няколко месеца, че може би ще напусна отбора. Не съм изявявал желание никога, че едва ли не трябва да си тръгна от Лудогорец. Имаше една оферта от един турски отбор, но прецених, че не е правилният момент и не е правилният отбор за мен. Прецених, че няма смисъл да отида от Шампионска лига да отида дасе боря за оцеляване”, коментира още Владо Стоянов и добави:

„Всички говорят за Копенхаген, но все пак да не забравяме първенството. За мен лично е по-важно първенството да върви добре и да запазим преднината си. След разделянето на осмица и шестица няма да има леки двубои и ще се губят по-лесно точки. Смятам, че отборите вдигнаха нивото и са на доста добро ниво.”