„Предвид развоя на мача съм доволен от спечелената точка и че след серия от три поредни загуби си тръгваме от Стара Загора със спечелена точка. Щом е влязла топката във вратата, няма значение как“, коментира треньорът на Славия Владимир Иванов след равенството 1:1 с Берое в мач от 15-я кръг на Първа лига.

„Радвам се за Минчев, че успя да отбележи гол. С оглед на играта мисля, че резултатът е закономерен. Предвид ситуациите пред двете врати, реалният резултат е равният. Наистина е справедлив. Предвид това, че Мартинов не играе на тази позиция, аз съм доволен от старанието му. Не даде възможност на Киров да ни създава проблеми. Пашов може би след десетина дни ще е готов, но така е във футбола и затова имаме повече футболисти“, заяви още Владо Иванов и продължи:

„Предстои ни много работа. Аз не обичам да гледам назад и това, което се случва днес и утре, което ще стане. Миналото въобще не ни топли. От ръководството нямам поставена конкретна цел за брой победи, но аз съм си поставил като цел винаги да играем да победа, момчетата да се борят да побеждават. Въпросът е желанието, което имаха днес, да се пренесе и в следващите срещи.“