През изминалата седмица Берое осъществи пореден силен входящ трансфер за сезона. Зелените привлякоха бившия национал Владимир Гаджев, който ще донесе допълнителен опит, свежест и класа в средата на терена.

Това е едва вторият български клуб в кариерата на халфа, след родния Левски.

По ирония на съдбата последното му попадение в родния шампионат е с екипа на „сините” и то точно срещу Берое през 2015 година.

„Мотивация ще имам във всеки един двубой, аз все пак съм професионален футболист. И ще защитавам името и честта на клуба, както моето. Да, за първи път ще играя извън столицата, имам доста опит, така че се надявам всичко да бъде наред. Най-важното е да съм здрав, за да мога да помогна”, сподели Владимир Гаджев в интервю за „Преди кръга" по DIEMA SPORT.

„Сега е твърде рано да се говори за класиране за Европа. Естествено, целта е побеждаваме във всеки един мач и да се изкачваме в класирането. Има потенциал, както спортно-технически, така и на организационно ниво това да се случва. Разбира се, ще ни трябва много работа. Отборът играе добър футбол.”

За да постигне поставените цели Берое ще трябва да се справи с конкуренцията на Лудогорец, Левски и ЦСКА.

„След като Лудогорец става шампион толкова години поред, значи е заслужено. Най-постоянният отбор в България за момента. Може би тази година конкуренцията ще е по-изравнена. Но е твърде рано да се говори кой и къде ще завърши.”

„Много добре ме приеха, познавам се много добре с голяма част от играчите в Берое.”

Владо Гаджев използва камерата на DIEMA SPORT, за да окаже подкрепа на Виктор Генев, който ще носи екипа на Черно море: „Един много добър мой приятел и страхотен футболист Виктор Генев преживя една лична трагедия и искам да му окажа подкрепа. Надявам се да се държи, да бъде силен и да продължи напред с високо вдигната глава.”