Старши треньорът на Славия Владимир Иванов сподели след загубата от Верея с 0:3, че червеният картон на Валдимир Семерджиев през първото полувреме е изиграл ключова роля за крайния изход на срещата.

„След изгонването на нашия играч, момчетата положиха доста усилия да обърнат мач, но не се получи. Имахме доста ситуации. В една или две от тях можехме да променим нещата. С човек по-малко се играе много трудно. Изискват се много физически усилия. Случват се тези неща, но е неприятно“, коментира Иванов.

„Един нелеп червен картон обърка всичко. Той бе повратният момент. Трудно е, изискват се доста усилия с човек по-малко и се играе по-трудно. Не можеш да направи това, което искаш. Въпреки това мисля, че можехме да постигнем друг резултат. Накрая рискувахме, тъй като нямаше значение дали ще загубим с един или два гола.“

„Целяхме да затворим фланговете, имайки предвид, че крайните защитници играят доста активно, но червеният картон промени нашата постройка на игра. Целяхме да издебнем момента, в който да отбележим гол, но нещата не се получиха. Нашата цел е нашият отбор да расте и да предлагаме добър футбол. Някои футболисти показаха доста добър потенциал и се надявам да продължат да се развиват. Вярвам, че нещата ще се променят рано или късно, дано да бъде възможно най-скоро“, сподели още Владимир Иванов.