Старши треньорът на Славия Владимир Иванов заяви след загубата от ЦСКА, че „червените“ не са ги превъзхождали толкова много.

„Ние се стремяхме да победим. Получи се един динамичен мач. Имахме своите шансове, разбира се отборът на ЦСКА също. Те успяха да вкарат гол. На нас не ни достигна малко късмет в завършващата фаза. Имахме две-три ситуации, но за жалост не успяхме да вкараме. Доволен съм от старанието на футболистите. Не го отдавам само на липсата на късмет. Не мисля, че ни превъзхождаха чак толкова много“, коментира Иванов.

„Ще продължиме да тренираме. Надявам се в следващите мачове да вкараме голове. Нашата цел е да подобрим играта си и да започнем да печелим мачовете си“, добави треньорът на Славия.

„Работим и в двете фази на играта. Продължаваме да тренираме и да се стремим да се усъвършенстваме. Опитваме се да подобряваме компонентите, в които допускаме грешки.

Няма никакво напрежение. Всичко е нормално. Ние не сме за пръв път на стадиона или на терена. За мен всичко е нормално. Момчетата тренират и се раздават. Това, което най-много ме зарадва е, че играха със самочувствие и се раздадоха напълно“, каза още Владимирв Иванов.