Играчът на Берое Владимир Гаджев беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той говори за избора си да играе в Берое, темата - Левски, кой ще стане шампион, както и други интересни теми свързани с футболната игра.

"Чувствам се страхотно в Берое, бях приет добре, щастлив съм, отборът има амбиции, а това отговаря на целите и амбициите ми, затова избрах да подпиша с Берое. Имаше запитвания и интерес от други отбори, но това беше, което исках", коментира Гаджев.

"Голяма част от това, което се изписа няма и доза истина. Имах среща с Валентин Грудев и Томаш, разбрахме се доста бързо, Стара Загора е футболен град, има и отлични футболисти, нямаше и миг колебание, нещата са уредени, чувствам се добре", добави той относно избора си да играе в Стара Загора.

"Не съм имал обаждане от "Герена" в последните две години, не сме имали никакви разговори, това, че ходя да гледам отбора на Левски е нормално, не сме влизали в преговори с Левски, в последните две години, нито аз, нито моят агент", каза още той.

"Изборът ми в Ковънтри, Анортозис, сега и Берое не са случайни, те са точни и това се вижда", каза Гаджев по повод изборите си на отбори, в които да играе.

"Има равностойни отбори, както на върха, така и в долната половина на таблицата. Школите са малко западнали, има нужда от развитие на инфраструктурата, за да се развиват младите футболисти", каза още той.

"Малко повече самочувствие ни липсваше, Лудогорец не играха добре в този мач, можеше да вземем поне точка, не играха добре, имахме положения, отборът ни се развива и върви в правилната посока. Мачовете се излъчват, нещата може да се видят, ние излизаме и играем добър футбол, и да печелим. Изненадан съм отлично от треньора, млад специалист, който иска да се развива, Берое залага и на български футболисти, имаме 4-ма национали и един, който не беше повикан в лицето на Цонев. Купата ни беше цел, но отпаднахме, надявам се да се класираме за Лига Европа", добави играчът.

"И трите отбора са близо в точките, всеки един може да стане шампион, който е най-добър ще стане шампион. Отборите играят на приливи и отливи, който направи най-малко грешки, той ще стане шампион", каза той по повод кой тим ще стане шампион измежду Лудогорец, ЦСКА и Левски.

"Има градация, от идването на новия треньор, има си хора, които ръководят клуба, желая им успех", каза Гаджев по повод представянето на Левски.

"Владимир Гаджев има поглед само върху Берое, нещата във футбола се менят бързо, в момента искам да радваме хората в Стара Загора, фокусиран съм в представянето си с екипа на Берое".

"Първенството в Кипър е добро, плащат се доста по-добри заплати, залага се и на чужденци, класни чужденци. Не трябва да има подценяване, инвестират се доста средства, имат 4-5 играчи, които се състезават навън, имат отбори, които играят успешно в Европа. Двама кипърци трябва да стартират в мач, някои залагат на чужденци и си плащат глобата, други не го правят. В Кипър загалат на повече чужденци, не както тук, в нашето първенство има по-малко чужденци", коментира футболистът шампионатът в Кипър, както и националния им отбор.

"Желая успех на момчетата, да не надяваме, че и Норвегия ще сбърка. След като до този момент играта им се получава ние трябва да ги подкрепяме. Трудно ни е да се борим с най-добрите отбори, но тази Лига на нациите, където отборите са от една черга имаме шансове. Имаме футболисти на средно европейско ниво", каза още Гаджев.

"Играхме финал на "Уембли, който спечелихме. Там хората се наслаждават на играта, интензитетът на тренировката, тренира се интензивно, във всяка тренировка се дава най-доброто, влагат се повече", коментира Гаджев престоя си в Ковънтри.

"Има шанс, след като изоставаш с една-две точки от лидера. Бях в най-тежките години в Левски, не съжалявам, че играх толкова години в Левски, това е отборът на сърцето ми, хората се върнаха на стадиона, те имат желанието Левски да побеждава. Познавам Митрев много добре, на него му е най-тежко, той играе под сериозно напрежение, защото знае, че когато направи грешка, феновете ще го освиркват", каза халфът на Берое.