Дербито на новаците, от които никой не очакваше нищо преди началото на сезона. Така можем да определим неделната битка между Витоша Бистрица и Септември София от предпоследния редовен кръг на Първа лига.

И докато "тигрите" оправдават тези очаквания, като са на последно място и без победа, "септемврийци" поднесоха няколко приятни изненади и демонстрираха приятен футбол на определени моменти.

Тази среща, която обаче постави абсолютен антирекорд по посещаемост през есента, сега ще можете да наблюдавате в ефира на NOVA SPORT, а за вас ще го следим минута по минута на GONG.BG. Ще можете да го гледате и онлайн на GONG PLAY. Може да слушате и по Дарик радио.

За домакините от Бистрица Костадин Ангелов няма да може да разчита на контузените Радко Мутафчийски и Ивйало Лазаров. Аут заради травми са и Йордан Върбанов и Георги Амзин.

Гостите евентуално ще са без Мики Орачев, който е с ниско кръвно налягане и не е ясно дали ще успее да се възстанови за неделя. След наказания се завръщат Янко Сандански и Борис Галчев.