Отборите на Витоша и Берое ще имат честта да затворят 12-ия кръг на Първа лига. Двата тима ще се изправят един срещу друг днес от 20.00 часа. Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.

След наказание за състава на Витоша се завръща Тодор Гочев, а с контузия е Ивайло Лазаров. Именно Лазаров донесе успеха срещу Септември с 2:1, но след това стана ясно, че е реализирал гола с разкъсани връзки на коляното.

Здравословни проблеми има и Радко Мутафчийски. Анти Рения е в лазарета за дълго, затова също няма да бъде на линия за предстоящия мач с Берое.

Спортно-техническото ръководство на Витоша продължава да дава шанс на таланти от школата да се докоснат до мъжкия футбол. През последните дни с първия тим под ръководството на старши треньора Росен Кирилов се подготвяха Дони Бак, Никола Борисов, Теодор Костадинов и Давид Ганчев.

В Берое с наказание е Иван Бандаловски.

В същото време старозагорският клуб излезе със становище по казуса „Спас Делев”, след като първоначално той получи 4 месеца наказание от ФИФА, но Спортният арбитражен съд в Лозана след това го отмени.