Централният защитник Павел Виданов заяви, че тепърва ще разбере дали бъдещето му ще бъде свързано с Берое. 29-годишният софиянец заяви, че ще има разговори с ръководството и треньорския щаб на заралии, за които натрупа 23 шампионатни мача.

В същото време опитният футболист не отписа шансовете на тима си за третото място във временното класиране. Преди финалния 36-и кръг на Първа лига „зелените” са четвърти с 59 точки, на две зад третия Левски. Те трябва обезателно да победят ЦСКА и да се надяват, че Верея ще стори същото със „сините” у дома. Проблемът е, че от началото на плейофната фаза другият старозагорски тим е спечелил само 1 точка.

„Във футбола всичко е възможно. Нагледахме се на мачове, на обрати, на възможности, на пропуснати шансове. Защо ние да не победим ЦСКА, а Верея да направи силен мач и да поднесе изненада срещу Левски”, коментира Виданов.

„Изиграхме един добър сезон и имахме своите спадове в мачовете, в които загубихме с по-голям брой голове (загубите 0:6 от ЦСКА и 0:7 от Лудогорец – б.р.). Може би имахме проблем с подхода, с начина, по който влизахме в тях. Не говоря за подценяване, но при по-различен подход сега можеше да сме на третото място, за което ни се отвори шанс.”

„Резултатите са в тези два мача са, меко казани, недобри, както и играта. Когато губиш срещу тези отбори с такива резултати, определено не си на тяхното ниво. Мисля, че Лудогорец все още няма кой да ги стигне в България – организационно и изобщо. Целият клуб функционира на едно ниво, което е за пример. ЦСКА разполага с много сериозни ресурси. Бюджетът на Левски също не е малък, виждате там идват чужденци и какви заплати прибират.”

„Можехме да си хванем шанса, изпуснахме го и мисля, че сега справедливо сме четвърти.

„Предстоят ми разговори, засега имам договор. Изиграваме последния мач срещу ЦСКА, после ще видим. Всичко е въпрос на преговори и на това какво ще се разберем с ръководството и треньорите”, допълни Виданов.