Футболистът на Ботев Фернандо Виана заяви, че пловдивчани имат шансове за класиране в челните позиции на Първа лига. Бразилецът отбеляза два гола за успеха с 4:2 над Витоша Бистрица, като бе отличен и за Играч на мача от читателите на Gong.bg.

„Беше труден мач срещу корав съперник. Радвам се, че спечелихме и че взехме ценни точки, за да се изкачим нагоре в класирането“, започна пред DIEMA SPORT Виана.

„Да, срещу Локо Пд не играх заради контузия, сега съм щастлив. Благодарение на Господ бях на терена и помогнах“, добави Виана.

„Мисля, че имаме шансове за челните позиции. Ние сме много силен отбор. Това е основната ни цел, да завършим сред първите в крайното класиране“.

„Нямам конкретна цел с колко гола искам да завърша. Важното е да играя добре, чак тогава се стига до головете. Футболът е колективен спорт, важно е тимът да върви напред“.

„Не знам дали ще се стигне до трансфер. Не искам да мисля толкова напред. В бъдеще ще видим, сега искам да давам всичко от себе си, за да върви Ботев напред“, каза за финал Виана.