Защитникът на Черно море Михаил Венков сподели своето мнение преди заключителния етап на първенството. Крайният бранител изрази надежда, че "моряците" ще попаднат в топ 4 на първенството.

"Борим се за квота за Европа, тежко е след загуба. Играха по-добре от нас Левски, сега ни предстои нов тежък мач с гранд като ЦСКА, отново ще е тежко. Имаме кадрови проблеми с двама наказани. Искаме да станем четвърти, това е приоритетът на нашия отбор. Имаме доста мачове на нашия стадион, където ще гледаме да вземем точки", заяви Венков преди мача с ЦСКА, за който самият той е наказан заради натрупани жълти картони.

А какво е мнението му за ЦСКА? "Несъмнено е много професионална (обстановката б.р.), знам какви цели има винаги Гриша Ганчев, той е максималист, иска винаги да е на най-високо ниво. Иска професионализмът да е на най-високо ниво."

"Лудогорец е най-качественият и добър отбор. Чест им прави какво става в Разград. Надявам се етапно в следващите години да се взима пример от тях. Това, което правят, пак казвам, чест им прави, че правят нещо голямо. Очаквам много силен ЦСКА през новия сезон, несъмнено и Левски. Надявам се новият шампионат да е с много силна интрига."

"Имаме доста млади момчета и юноши, помагаме им, гледаме да се адаптират възможно най-бързо. Младите са новото бъдеще", допълни Венков.