Изключително спортсменство демонстрира един от най-опитните играчи на Етър Венци Василев. Бившият играч на ЦСКА не само призна, че е имало категорична дузпа за Левски в 94-та минута, но и разкри, че се е извинил на Филипе Нашименто, върху когото изля гнева си след изпуснатия изстрел. 

"Имаше я тази дузпа, но се радвам,че я изпуснаха, тя не попадаше в сметките ни. Бяхме ги разучили добре, стана много хубав мач, радвам се, че стана 1:1. Срещу всеки отбор се хвърлям да играя, колкото мога, но може би ми е по-специален тук стадионът", заяви Василев и обяви, че се е извинил на португалеца. 

"Не съм го наплюл, изпуснах си нервите след дузпата, но отидох при момчето и му се извиних за постъпката си, съжалявам за нея", добави защитникът и изрази увереност, че тимът му ще оцелее през този сезон. 

"Спокойно със сигурност не можем да играем и трябва да сме концентрирани до края. Ние обаче имаме добър отбор и мисля, че почти сигурно ще се спасим. Все пак имаме още много мачове до края", завърши Василев.