Венци Стефанов отхърлил „обидна” оферта към Стериакис

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че е отхвърлил оферта от Олимпиакос за вратаря Антонис Стериакис, защото по думите му е била „обидна”.

Попитан за интерес към Стериакис от страна на друг гръцки гранд Панатинайкос, Стефанов заяви: „Не знам от къде излизат тези. Нека да го следят, момчето има качества. Олимпиакос обаче изпратиха една обидна оферта, която изобще не исках и да погледна.”

Колкото до мача на Славия с Локомотив Пловдив, завършил при резултат 1:1 в 22-ия кръг на Първа лига, Венци Стефанов коментира:

„Доволен съм от характера, от играта в първите 15 минути – не. Стара слабост ни е, още в контролите и от миналата година - първите минути ги проспиваме. Стана голът, след това се бориха и дадоха максимума от себе си. Много тежък терен. Противникът беше комплектован предимно от Северна Африка и балканските държави. Все пак показахме, че можем да бъдем по-напористи и по-силни. Ако имахме малко шанс, можехме да се поздравим с победа.”

„Ивайло Димитров е поливалентен състезател. Имаме и Чунчуков, който се възстановява. Имаме Милчо Ангелов. Имаме футболисти, които могат да играят. Трябва им време”, каза още Стефанов.

Свързани материали

  • С последното докосване Славия спаси точката С последното докосване Славия спаси точката
  • Антонис Стериакис от баскетбола до футбола Антонис Стериакис от баскетбола до футбола
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Славия Венцислав Стефанов

Първа лига