Босът на Славия Венци Стефанов остана разочарован от съдийството на мача на тима му с Лудогорец. Според него, разградчани са получили важен подарък, който им е помогнал да изковат разгромния успех с 4:0. 

Президентът на "белите" визира ситуацията с дузпата за разградчани, от която те увеличиха резултата на 2:0. Според него, нарушение на Стефан Велков не е имало, а е било на Клаудиу Кешеру. 

"Лудогорец е много силен отбор и без днешната подкрепа можеше да ни победи. На слаб тим тази подкрепа няма да е достатъчна, но на Лудогорец малко да им помогнат и побеждават с лекота. Няма нужда от такива неща. За дузпата говоря. Имаше ли дузпа, кажете ми?! Ще кажа какво мисля на Боби Михайлов."

"Първо Кешеру направи нарушение, а после Стефан Велков го натисна. Бъдете спокойни за бъдещето на Славия. Още в следващия кръг нашият тим ще играе по различен начин. Не си мислете, че е лесно да се направи добър отбор. Вижте, че Черно море започна добре, но сега падат. Сега ще започнат да викат Гонзо да се маха", заяви Стефанов.

Според него, парите от продажбата на Петко Христов ще бъдат инвестирани в базата, но не и в покупката на нови играчи.

"Слушам подмятанията на феновете. Пускат се някакви слухове, че Славия се продава за десет милиона. Питат защо не се инвестират парите от продажбата на Петко Христов? Да не си мислят, че сме взели торби с пари? Горките момчета. Получихме 300 хиляди първи транш. Цялата сума е на шест транша."

"Както искат да ме наричат, но аз няма да купувам нови футболисти. Парите от Христов ще ги инвестираме в тренировъчната база и стадиона. След 10-15 дни започваме подмяната на настилката на терените, защото от тези терени са излезли нашите деца."

"Ако някой има пари за нови играчи, да дойде и да даде. Като ги продадем, ще си вземе печалбата. Няма да сменям треньора, най-лесно е да го направя, но какво от това", заяви Стефанов.