Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди пред "Спортно шоу Гонг", че Златомир Загорчич ще бъде новият треньор на "белите". Той уточни и че Владимир Иванов и досегашният екип остава на работа.

Бивш национал поема Славия

"Целият екип си остава. Ще работят заедно. Старши треньор ще бъде Загорчич и се надявам нещата да придобият съвсем друг вид още на първия мач", заяви Стефанов.

"Не може да ми харесва. Миналата година играхме Лига Европа, тази година се борим за изпадане, на никой няма да му хареса."

"Ако знаех рецептата, със сигурност нямаше да се стигне до тук. Просто явно така е във футбола, обикновено като не вървят нещата се сменя треньорът."

"Първият полусезон играехме агресивно, пресирахме. В играта имаше повече агресия, мъжество. Сега виждам, че в един момент нещата не стоят така. Аз съм убеден, че той (Загорчич) има качества и ще продължава да работи. Надявам се, че ще работим доста време. 

Абсолютно (че отборът ще продължи да залага на млади играчи б.р.). Това е нашата философия и съм убеден, че това е единственият път за Славия и за българския футбол. Загорчич ще работи с екипа, който е в момента. За следващата година ще видим."

Надявам се, че нещата ще се оправят. Не само със Славия, а и с българския футбол. Кога не може да каже никой. Дори Моуриньо да питаш, и той не може да ти даде отговор.