Бившият футболист на ЦСКА и настоящ главен скаут на клуба Велизар Димитров също се подаде на положителните емоции около 70-ата годишнина на „армейския” клуб. Някогашният нападател бе трогнат от атмосферата по трибуните на Националния стадион „Васил Левски”.

„Това е фантастично. Имал съм удоволствието да играя за този велик клуб и пред пълни трибуни. Чувството е невероятно. Не ти остава нищо друго, освен да си оставиш сърцето на терена”, заяви Димитров.

Двама влюбени си казаха "Да" насред "Армията"

„Тук е тяхното място (на феновете – б.р.). Подкрепата към отбора. Няма значение къде се намираме и срещу кого играем. Винаги е имало трудни моменти и пак ще има. Важното е да се изправяме и да вървим напред.”

„Колкото и да звучи странно, любимият ми момент от историята на ЦСКА са головете на Стойчо Младенов срещу Ливърпул. А такъв с мое участие? Не искам да деля спомените. Всички шампионски титли са ми скъпи, всяка тренировка, ако щеш. Веднъж щом се докоснеш до това нещо, то те белязва за цял живот. Нещо велико е.”

„Дали ми липсва да играя? Да, понякога наистина ми липсва. Ето тази сутрин направихме мач на малки вратички в името на празника. Сега като усещам болежките от това, може би вече не ми липсва чак толкова. Сега е времето за по-младите”, шеговито завърши Велизар Димитров.