Великов: Всички армейци трябва да са горди, че ЦСКА взе емблемата

Първа лига 31 май - 20:00, , стадион: Градски стадион, Русе

1 : 0

FT

ЦСКА ЦСКА
Дунав Дунав

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Darik radio излъчва се по Darik radio

Старши треньорът на Дунав Русе Веселин Великов заяви, че всички армейци трябва да се гордеят, че ЦСКА е взел емблемата.

„Честитим на целия град. Съжалявам, ако отборът на ЦСКА не успее да вземе лиценз за участие в европейските клубни турнири“, коментира Великов.

„Честитим на армейците, които взеха емблемата. Мисля, че това е много важно. ЦСКА си гарантира второто място и чест им прави, че пуснаха най-добрите си футболисти в почивка и даде възможност на младите си играчи за изява. Всички армейци трябва да са горди от факта, че ЦСКА взе емблемата“, добави наставникът на Дунав.

„Сега трябва да празнуваме. Отборът на Дунав не е бил на четвърто място от 1975 година и сега трябва да празнуваме.“

„В първите 20 минути бяхме пренавити и ЦСКА игра по-добре от нас. След това мисля, че през второто полувреме заиграхме по-добре. Заслужено победихме, след като се видя, че ЦСКА не е толкова страшен.“

„Ние сме готови да играем в Лига Европа. Надявам се да играем в Русе. Никой не вярваше, че ще играем в евротурнирите. Готови, неготови, ще играем в евротурнирите. Идва комисия от УЕФА в Русе и каза, че трябва да направим малко промени по стадиона, за да може да играем поне мачовете от първите кръгове в Русе. Тази победа я посвещавам на тези град и на всички русенци. Мисля, че подготовката няма да се промени. Може би ще отидем на лагер по-рано. Ще се видим с нашия спортен директор и ще обсъдим нещата. Лагерът ще бъде в Трявна“, каза още Веселин Великов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Веселин Великов Дунав

Първа лига