Старши треньорът на Дунав Русе Веселин Великов не скри, че съжалява за домакинското реми 2:2 срещу Лудогорец в 32-ия кръг на Първа лига. Според специалиста неговият тим е изпуснал победата, тъй като шампионите изравниха четири минути преди края на редовното време.

Автогол спаси Лудогорец от загуба в Русе

„Това може само да ни направи горди. Днес изпуснахме победата, наистина е така. Изравниха ни в 86-ата минута. Създадохме достатъчно положения, с които да спечелим този мач“, каза Великов пред DIEMA SPORT.

Бурни претенции от Дунав за дузпа срещу Лудогорец

„Говорихме си с момчетата, че не бива да играем много затворено срещу Лудогорец Направихме грешка, че играхме така срещу ЦСКА. Много отбори ще берат ядове с нас.“

„Всички мои приятели, които гледаха мача, казаха, че имало 100-процентова дузпа за нас. Яд ме е, че не победихме Лудогорец. Феновете го заслужаваха напълно.“

„Целта ни беше да останем в групата, сега правим всичко възможно да завършим на 4-о място. Тези три точки срещу Лудогорец бяха жизнено важни. Ако бяхме били днес, мога да кажа, че на 50-60 процента, да не кажа и повече, щеше да е сигурно, че ще бъдем четвърти“, допълни Великов.