Наставникът на Дунав Веселин Великов беше посърнал след поражението с 0:3 от Славия в София. Той определи този двубой за най-слабия на тима му от началото на кампанията и отдаде всичко на глупавите грешки в защита.

"Получихме два елементарни гола, много елементарни грешки на защитниците ни, които не сме правили друг път. Ние имахме някои ситуации, но ги изпуснахме. Момчетата са навели глави, няма настроение, трябва по най-бързия начин да се излезе от тази ситуация. Само с победи може да стане това", заяви Великов пред DIEMA.

"Не се притеснявам да поема отговорност и го правя. Момчетата трябва да са без напрежение и да играят футбол. Да се надяваме, че ще започнат да играят както трябва и успехите ще дойдат вече", заяви още треньорът и категоризира този мач за най-слабия на тима си този сезон.

"Това беше може би най-слабият ни мач този сезон, Славия се възползва от глупавите ни грешки в защита за първите два гола в тяхна полза. И от там вече е лесно да се играе при 2:0", сподели още наставникът и коментира жалкото състояние на базата, на която се подготвят "драконите".

"Писна ми вече да говоря и да се оправдавам, тези въпроси за базата към ръководството. Мъчим се, готвим се, от няколко мача не се получава. Сега играхме слабо. Но ми писна да се оправдаваме, няма какво да говоря по тази тема."

"Мъчим се, колкото можем. Просто положението е такова, че трябва да излезем от положението. Дано до края на месеца е готова базата ни, времето ни трябва", сподели Великов и коментира следващия мач с Ботев.

"Лесно няма никъде, всички мачове ни бяха трудни. Теренът на стадиона в Русе, надявам се с това да излъжем Ботев. По-лошо от това няма накъде, така че нека момчетата да вдигат бързо главите", завърши треньорът на Дунав.