Авторът на първия гол за Славия при победата над Дунав с 3:0 Стефан Велев заслужи и званието "Играч на мача" в тази битка, с което прибра и бутилката шампанско от читателите на GONG.BG. Според него обаче на терена никак не е било лесно.

"Не беше много лесно, но ние си го направихме да ни бъде, защото вкарахме рано. Излязохме със самочувствие, ако бяхме играли по-добре, можехме да вкараме доста повече, включително и аз", заяви Велев пред DIEMA и разкри как се е стигнало до попадението му, както и какво е настроението в съблекалнята в момента след хубавата серия напоследък.

"Подсказах на Чиги да върне назад, той отигра добре, за което му благодаря и вкарах. Определено сега самочувствието и настроението са високи, тренираме добре, има закачки. Продължаваме да работим, не сме направили кой знае какво. Сега искаме да отидем в Благоевград и да победим."

"Говорихме си в съблекалнята, че сме един отбор и трябва сами да си помогнем. Това е пътят - с взаимна помощ. Сега гледаме мачовете, а не към Топ 6", завърши полузащитникът на Славия.