Вратарят на Витоша Християн Василев сподели вижданията си след загубата на неговия тим от Берое с 1:2. Стражът на „бистришките тигри” довери, че тимът му е заслужавал равния, но класата на Мартин Камбуров е направила разликата.

„Не ни достигна доза късмет. Играхме добре и нещата ни се получиха. Накрая концентрацията ни избяга, но мисля, че можем да вземем поука от този мач. Сега трябва да отидем в Пловдив и да вземем трите точки”, бяха първите думи на Василев пред DIEMA SPORT.

„След първия гол трябваше да опитаме да вкараме втори. Те изравниха и се стъписахме. Така се получиха нещата, че на тях им тръгна играта и накрая малшанс за нас. Не ни смути първият гол на Мартин Камбуров, но имаше лека доза разочарование, тъй като бе в края на полувремето. Хубавото е обаче, че отборът върви във възходящо ниво”.

„Опитваме да се надиграваме със силните, а Берое е един от тях в България. С ЦСКА също го направихме, а Левски ни надигра тотално. Днес мачът бе за равен, но нямахме късмет накрая и Мартин Камбуров… успя да реализира”, завърши вратарят на Витоша Бистрица.

Драма, обрат и класата на Камбуров белязаха Витоша - Берое