Халфът на Левски Васил Панайотов беше един от най-дейните в битката с Лудогорец на "Герена". Той изрази съжалението си, че "сините" не са успели да стигнат до успеха пред препълнените трибуни и битката завърши 0:0.

"Заслужено равенство, труден мач за нас. Почнахме добре, имахме своите шансове, но като останахме десетима не дадохме шанс на Лудогорец пред нашата врата. Късметът не беше на наша страна, трябваше да бием заради хората, защото рядко се случва стадионът да е претъпкан", заяви Панайотов.

Според него, червеният картон на вратаря Божидар Митрев още в средата на първата част е повлиял на цялостното представяне на тима но той не го даде като оправдание за равенството.

"Със сигурност повлия червеният картон, жалко че не си вкарахме положенията. Няма да се обясняваме. Хубавото е, че пак не пуснахме гол. Ние гледаме играта си, жалкото е, че не успяхме да бием. Гледаме напред и търсим успеха в следващите мачове", добави Панайотов и говори за своето представяне в двубоя.

"Не гледам колко съм тичал, гледам само трите точки за нашия отбор. Трябва да мислим занапред, повече да надграждаме. Имаме качествени играчи в предни позиции, днес за жалост не успяхме да вкараме", добави халфът и коментира селекцията в последните дни.

"Хубавото за Левски е, че има повече футболисти, важното е да даваш максимума от себе си и отборът да се върне на върха. Работим здраво да се подобрим и да усвоим това, което иска треньорът от нас", заяви още Панайотов и накрая сподели, че е ходил на "Герена" последния път, когато беше претъпкан.

"Страхотно беше стадионът да е пълен. Като фен бях на мача с Марибор и тогава за последно беше толкова пълен "Герена" и сега беше пак така", завърши Васил Панайотов.