Левски направи мащабна лятна селекция с 14 имена в нея. Едно от тях беше и на халфа Васил Панайотов, който полека-лека се утвърди като първи избор в халфовата линия на "сините" със себераздаването си.

"Просто се трудя всеки ден на тренировките и всеки мач се старая да давам най-доброто от себе си, защото не искам да изпусна този шанс, който ми се дава в момента. Това е една сбъдната мечта, защото аз съм продукт на школата на Левски."

"Всеки един, който е излязъл от тази школа, има мечта да играе за първия отбор. Аз съм като всеки един и наистина се радвам, че съм тук и получавам тази невероятна възможност", заяви Панайотов за предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT и се върна към периодите си преди Левски.

"Лично за мен беше неблагоприятен престоят ми в Берое, защото записах много малко срещи. После се върнах в Полша, където беше вторият ми период там, чувствам се добре в държавата, познават ме. Получих и там шанс, който се постарах да не пропусна. Човек като работи, се усъвършенства", заяви халфът и коментира работата на наставника Делио Роси.

"Пореден мач сме без допуснат гол при Делио Роси, играем изключително грамотно в защита и това е плод на целия отбор. Всеки дава максимума от себе си, но трябва да погледнем и в атака. Промениха се много неща при Делио Роси, показахме на моменти добри игри, но трябва да сме по-постоянно."

"Залагаме изключително на тактиката, стараем се да изпълняваме това, което той изисква от нас. Трябва да го показваме на терена. С повече постоянство, мисля, че нещата ще ни се получат", сподели още Панайотов и завърши с това какви са целите му с родния отбор, както и кой е любимият му футболист.

"Искам да побеждавам в абсолютно всеки мач и на края на сезона да взема титла и купа, както приляга на клуб като Левски. Ако не вярвам в това, по-добре да не се занимавам с футбол. Любимият ми футболист е Стилиян Петров", завърши Панайотов.