Халфът на Левски Васил Панайотов разкри впечатленията си от мача с Берое, който отборът му спечели с разгромното 4:0. Според него, ключ към успеха има и победата над ЦСКА в предишния мач. 

"Може би намираме вече формата си, но сме яхнали вълната от сряда и изиграхме много добър мач. Може би влязохме малко неуверени, но след 15-та минута взехме събитията в свои ръце и съвсем заслужено спечелихме", заяви Панайотов след мача и сподели какви са целите на тима в първенството.  

"Много е важно да се преборим с Берое. По принцип, Левски винаги се бори за по-челните позиции, но с развитието на сезона трябва задължително за спечелим третата позиция в крайното класиране." 

"Можем да говорим много неща, но ние трябваше да показваме по-добри игри от началото на сезона, както днес и щяхме да сме на друго място в таблицата. Но хубавото е, че днес пак спечелихме и зарадвахме феновете си, които пак бяха на ниво", заяви още Панайотов и сподели дали очакваният финал вече е завладял мислите на играчите. 

"Никой не пести сили, всеки играе мач за мач, когато дойде финалът, всеки ще е готов за него. Никой не прави сметки кой има картони и кой не, мислим само като дойде финалът да сме подготвени и да го спечелим", добави халфът и сподели как се чувства в първия си мач като титуляр от много време насам. 

"Чувствам се добре и се радвам, че получих шанс да играя от първите минути. Трябва да го заслужа да излизам като титуляр във всеки мач. Не ни интересува как игра Берое, а нашето представяне. Ако се представяме, както можем, ще печелим всеки мач", завърши Панайотов.